Turism

Departamentul de turism va sta la dispozitie cu servicii specifice de turism:

Cazari in tara si strainatate
Bilete avion intern si extern
Consultanta turistica:
- ghizi si interpreti la cerere
- documente
- vize
- detalii despre destinatii
- transport
Rent a car
Asigurari turistice medicale
Inchirieri autocare, microbuze, ambarcatiuni
Oferte personalizate, analizarea nevoilor, preferintelor si bugetului
Servicii din Gama Business
Incoming

Ne adresam turistilor romani si straini care doresc sa cunoasca Romania. Specialistii nostri sunt gata sa va propuna destinatii inedite in zona montana, in zona litoralului romanesc, in zona Deltei Dunarii, precum si destinatii de interes balneo-climateric in statiuni de interes international.

Va putem oferi si circuite, sejururi, turism de week-end cu cazare in hoteluri, vile, pensiuni, gospodarii taranesti unde se pot organiza programe tematice si seri festive sau traditionale romanesti.


Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home2/rgam0175/public_html/wp-content/themes/gama/page-turism.php on line 74
Outgoing

Ne adresam turistilor romani care doresc sa calatoreasca in strainatate.
Va stam la dispozitie cu orice aveti nevoie in materie de: transport, transferuri, cazare, vize, asigurari turistice medicale.

De asemenea, specialisti nostri va stau la dispozitie cu sugestii si ajutor in ceea ce priveste programele turistice, consultanta turistica, ghizi si interpreti.

Turism de afaceri

Pentru ca stim cat important este acest eveniment pentru dumneavoastra, va putem asigura intreg sprijinul nostru in materie de rezervari hoteliere in tara si strainatate, transferuri, rent-a –car, inchirieri sali conferinta si echipamente audio-video (sonorizare, videoproiector, retropriector, diaproiector, sistem traducere simultana, sistem televoting), servicii de masa si relaxare.

De asemenea asiguram inregistrari si rezervari la congrese internationale.

Incentive

Ne adresam companiilor care doresc sa-si recompenseze salariatii pentru meritele lor sau pentru activitatea depusa in cadrul firmei.

Programele motivationale sunt caracterizate prin creativitate si exclusivitate, asigurand participantilor o buna dispozitie si o amintire de neuitat.

Echipa noastra va ofera servicii de transport, cazare, programe speciale, seri tematice (jocuri interactive, surprize) programe de entertaiment.

Turism de lux

Ne adresam celor care doresc o vacanta de neuitat, oferindu-le croaziere de lux, rezervari in castele incluse in circuitul turistic, vile de lux, hoteluri de 7*, localizate in destinatii exotice, cu peisaje inedite, cure si tratamente speciale.